Tag "Bokshi"

Kosovë, vdes akademiku Besim Bokshi

Është ndarë nga jeta pas një sëmundje të rëndë akademiku shqiptar nga Kosova, Besim Bokshi. Ai ishte një nga gjuhëtarët dhe një nga përfaqësuesit e shkencës së albanologjisë në përgjithësi