Tag "bojkotohet"

Mblidhet Këshilli Bashkiak i Durrësit, bojkotohet nga të djathtët

Këshilli Bashkiak i Durrësit është mbledhur sot për të diskutuar dhe votuar pesë projektvendime mes të cilave atë të ndihmës sociale dhe ekonomike. Por, për të dytën herë radhazi, mbledhja

Administrata e MPJ “bojkoton” seminarin për Frankofoninë

Ministria e Jashtme, në bashkëpunim edhe me Ambasadën Franceze ka zhvilluar një seminar për Frankofoninë dhe teknikat e negocimit evropian. Ndërsa pritej që të ishte një takim me fokus bashkëpunimin