Tag "bojkote"

Vizita e Jahjagës në Tiranë, PD pritet të thyej bojkotin

A ka gjetur Partia Demokratike një mënyrë origjinale për të evituar humbjen e mandateve dhe njëkohësisht për të vazhduar bojkotin në Parlament? Në media qarkullon informacioni se ata do të