Tag "boje kuqe"

Tetovë, qëllohet me bojë të kuqe dhe me vezë posteri i Ramës dhe Thaçit

Persona të panjohur kanë ngjyrosur me ngjyrë të kuqe dhe kanë goditur me vezë billbordet në Tetovë ku shfaqen zv.kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi dhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama.