Tag "boja"

Studimi: Boja origjinale HP ofron cilësi

Një studim i pavarur i kryer prej Laboratorit të Blerësit ka vërtetuar cilësinë dhe besueshmërinë e lartë të fishekëve origjinal HP të bojës, në krahasim me alternativat e rimbushjes apo