Tag "bohem"

Kroatët portret Ramës: Sportist, katolik, bohem, armiku numër 1 i Serbisë

“Rruga politike e Edi Ramës ka filluar nga Parisi, prej nga ka shkruar për gazetat e Tiranës. Për këtë e kishin rrahur me shkopinj të hekurt”. Kështu e portretizojnë mediat

Një bohem nga Kosova në Shqipëri

Nga Entela Bineri Portret interesant bohemi, sy shprehës dhe mimikë ironike. Dashuruar me pikturën, por, pse jo, edhe me muzikën… Ky është artisti Rron Qena nga Prishtina. Ardhur së fundmi