Tag "bogdanov"

Bogdanov mund të vijë në “Elbasan Arena”!

Duhet të përgatitemi për sherr në “Elbasan Arena”? Mbase po! Në rrjetet sociale si “Facebook” dhe “Twitter” ka filluar të qarkullojë lajmi se huligani serb, Ivan Bogdanov, gjendet në Shqipëri.

Dorëzohet Bogdanov: Hyra në fushë se doja të hiqja dronin

Huligani serb Ivan Bogdanov është dorëzuar në polici, pas më shumë se tre muajsh në kërkim. Ai ka shpjeguar arsyet se përse u fut në fushën e lojës në sfidën