Tag "Boeingu 777"

Fallxhorja nga Sarajeva: Aeroplani i zhdukur ndodhet në Maldive

Mes teorive rreth zhdukjes së Boeingut 777 të Malajzisë, vjen edhe një tjetër teori nga Bosnja dhe Hercegovina. Një grua nga Sarajeva pretendon se mistere nuk ka, sepse aeroplani ka