Tag "bodyguard-in"

Kërcet gallata në facebook: Kinezët ngatërrojnë Edi Ramën me bodyguard-in

Vizita e kryeministrit Rama në Pekin nuk ka shpëtuar pa u bërë objekt shakaje në rrjetet sociale. Shkak u bë, veshja sportive e kryeministrit si dhe pamjet filmike teksa zbriste