Tag "bodyguard"

Ismet Drishti denoncon: Rama edhe në hale me bodyguard?

Në show-n e tij “Shkruaje në Akull”  Ismet Drishti ka sjellë në vëmendje një detaj që “i ka shpëtuar” mediave. Në takim të Elbasanit kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama

Me bodyguard për të mos lejuar Kerryn të lexojë thirrjen! (FOTO)

Një tufë e madhe oficerësh civilë janë përpjekur me zell të madh të bllokojnë aktivistin politik Altin GOXHAJ të bëjë të dukshme për Sekretarin Amerikan të Shtetit thirrjen në anglisht:

Kamëz, Rama në sallë blinduar me bodyguard

Një ditë përpara protestës dhe pasi ofendoi veriorët, Rama vrapoi në Kamzës duke bërë fushatën e tij përmes legalizimeve. Edhe pse në një takim të organizuar më së miri, Rama