Tag "bodybuilder"

Këto janë bodybuilder-at më të “frikshëm” në botë (Foto)

Në kohët e sotme ndërhyrja tek fotografitë me anë të Photoshop-it dhe programeve të tjera kompjuterike për dizajn, e ka vërshtirësuar gjykimin e fotografive reale apo të punuara. Në shumicën