Tag "Bode ne takim"

Bode: Do nisim autostradën Korçë – Ersekë

Ridvan Bode, ministri i Financave dhe njëkohësisht kandidati për deputet që kryeson listën e Partisë Demokratike në qarkun e Korçës, pati një takim elektoral me të rinj të Kolonjës.Bode deklaroj