Tag "bochart"

Cliff e Borchard takojnë Thaçin

Shefi i EULEX-it, Bernd Borchardt dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ian Cliff kanë qëndruar sot në mëngjes për rreth një orë në Qeverinë e Kosovës. Nga kabineti