Tag "bocelli"

Andrea Bocelli-t i falsifikohen shishet e verës

Yllit të Operas, Andrea Bocelli-t, i kanë falsifikuar linjën e tij të verës. Janë prodhuar dhjetëra mijëra shishe të rreme të verës së tij dhe i kanë shitur ato me