Tag "boc"

Kërcënimet në Universitet, debate në komision. Pollo e Boçi: Zgjedhjet kanë rënë

Kërcënimi i kandidatit Mynyr Koni ka qenë në qendër të debateve në mbledhjen e sotme të komisionit parlamentar të medias. Deputeti demokrat, Luçiano Boçi tha se zgjedhjet kanë rënë dhe