Tag "Boboshtice"

Dhunimi i varreve, Apeli shtyn seancënDhunimi i varreve, Apeli shtyn seancën

Është shtyrë në gjykatën e Apelit për të tretën herë, gjyqi ndaj tre të akuzuarve kryesorë për dhunimin e varrezave në fshatin Boboshticë, Naum Disho, Alqi Koroveshi dhe Luan Zaçe.