Tag "bobo"

Një ditë e bukur për Bonon, bashkëshorten dhe shokët e grupit U2

Bono, lideri i grupit U2, bashkë me gruan e tij Ali dhe shokët e grupit Larry Mullen Jr., janë parë bashkë në rivierën franceze ku po kalojnë disa ditë pushime.