Tag "bobbi kristina"

Vajza e Whitney-t do të vdesë nesër, në të njëjtën ditë me këngëtaren

Nesër është vendosur të shkëputet spina dhe ti jepet fund jetës së Bobbi Kristina Brown, në të njëjtën ditë kur u gjet e vdekur edhe nëna e saj, këngëtarja e