Tag "bob dilan"

Bob Dilan: Mendoja se më shumë shanse kisha të shkoja në Hënë se të fitoja Nobelin

Nga Bob Dilan Mirëmbrëma të gjithëve! U përcjell për shëndetjet e mia më të ngrohta anëtarëve të Akademisë suedeze si dhe gjithë të ftuarve të tjerë të nderuar që gjenden