Tag "Boas"

Në Angli pritet shkarkimi i Villas-Boas

E ardhmja e Andre Villas-Boas tek Tottenham është në pikëpyetje. Trajneri, i “braktisur” nga tifozët dhe së fundmi dhe zënka me Drejtorin Sportiv, Franco Baldini, rrezikon të shkarkohet nga “Spurs”.