Tag "Boardwalh Hall"

Kjo është piano më e madhe në botë (Foto)

Në sallën “Boardwalh Hall”, që gjendet në Nju Xhersi të SHBA-së, ndodhet piano më e madhe në botë. Në këtë sallë priten njerëzit më të famshëm në botë dhe gjithashtu