Tag "bo"

Me mujt me bo, e kishim bo

Nga Entela Bineri “Me mujt me bo, e kishim bo”, kjo është shprehja tipike dhe më e saktë për gjithë krijuesit, pra, e thënë ndryshe, të dinim apo të kishim

Kinë, mbështetësit e Bo Xilai krijojnë partinë e parë nga 1949

Mbështetësit e Bo Xilai, liderit kinez që u dënua me burgim të përjetshëm, kanë krijuar një parti të re politike. Në një deklaratë të lëshuar, një nga themeluesit të partisë