Tag "BMX"

Të ngjisësh dhe zbresësh malin me BMX (Video)

Danny MacAskill, çiklisti profesionist me origjinë nga Skocia, ka realizuar një video duke ngjitur me biçikletë vargmalin Cuillin në Ishullin e Largët. Shikoni çmendurinë e çiklistit në këtë video.