Tag "BM"

Pink anulon koncertin

Ylli botëror Pink është detyruar që të anulojë koncertin e saj në Birmingam për shkak të problemeve me frymëmarrjen dhe një infeksioni në vesh. Këngëtarja amerikane shprehu zhgënjimin e saj