Tag "bluzat e bardha"

Gjykata: Infermierët duhet t’i nënshtrohen testimit

Gjykata Administrative e Apelit rrëzoi padinë e Urdhrit të Infermierit ku kërkohej shfuqizimi i Urdhrit të Ministrit të Shendetësisë. Pasi shqyrtoi çështjen në themel, gjykata u shpreh në favor të

8% e bluzave të bardha do të largohen nga puna

Rreth 8 % e bluzave të bardha në vend iu hiqet e drejta e ushtrimit të profesionit dhe me 16 prill vendi i punës i tyre i punës shpallet vakant.