Tag "blututh"

Kufjet, 30 orё dёgjim me njё karikim

Kufjet Arctic P402 janë një prodhim i ri që i shtohet tregut. Kёto kufje janё mё tё mëdha se kufjet normale qё jemi mёsuar të shohim shpesh dhe jetëgjatësia e