Tag "Blushi dhe Shkullaku"

Një drekë e shtruar për komplotin e ri në Tiranë

Ditën e sotme janë parë duke konsumuar një drekë në një restorant të njohur të kryeqytetit Ben Blushi deputeti socialist i njohur si alternativë e Ramës, Armand Shkullaku gazetari i