Tag "Blushi dhe Hafizi"

Përçahet PS, Blushi dhe Hafizi prezantojnë në shtator partinë e re

Ben Blushi dhe deputetja Mimoza Hafizi do të prezantojnë në shtator partinë e tyre të re. Ka qenë deputetja Hafizi ajo e cila e ka bërë të ditur këtë gjatë