Tag "blunt"

Dy këngëtarët Ed Sheeran dhe James Blunt fejohen sëbashku

Këngëtari i mirënjohur Ed Sheeran ka shpallur fejesën e tij më James Blunt. Ata janë shfaqur të kapur nga duart në një event të këngës në Australi. Ai ka sqaruar