Tag "blu ivy"

Beyonce dhe Blue… sa ngjajnë

Beyonce Knowless, ka postuar në internet një fotografi të saj kur ishte pak a shumë në të njëjtën moshë me vajzën e saj sot. Sigurisht që fansat janë çmenduar pasi