Tag "bloze"

Tym e blozë autobuzët e Lal’Erit. Shih ç’nxjerrin (FOTO)

Urbanët e Tiranës janë për faqe të zezë. Jo përveç faktit se mbushen plot dhe vështirë e ke të hipësh, sidomos në orarin e mengjsit, por ata po ndotim edhe