Tag "Blosi"

Dekriminalizimi, Blendi Klosi: Ja pse jam shoqëruar në polici

Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi ka sqaruar ndalimin dhe gjykimin që i është bërë atij në vitin 1994 për nenin 129 të kodit të vjetër penal, që