Tag "Blomeyer"

Blomeyer: BE-ja dhe Kosova, negociata për Gjykatën e Krimeve të luftës

Ambasadori gjerman në Kosovë, Peter Blomeyer deklaron se “Kosova dhe Bashkimi Evropian janë duke zhvilluar negociata për themelimin e Gjykatës për krimet e luftës. Sipas tij, gatishmëria e Kosovës për

Blomeyer: Mund të ketë pajtim Shqipëri-Serbi

“Ekziston mundësia e pajtimit edhe në qoftë se ka ekzistuar një armiqësi e madhe në mes dy popujve. Mendoj se ky pajtim mund të ndodhë dhe në mes të shqiptarëve