Tag "blog"

Rama: Qeveria borxh 211 mijë vende pune

Kryesocialisti Rama me anë të një shkrimi të fundit, postuar në blogun e tij, dha një koment mbi premtimet dhe deklaratat e kryeministrit Berisha për hapjen e vendeve të reja