Tag "blloqe betoni"

Blloqe betoni edhe në aeroportin e Gjirokastrës

Pas pistes së Gjadrit dhe të Lumanasit në Korçë, aeroporti i Gjirokastrës po betonohet nga Ushtria. Automjete te FA dhe forca të Ushtrisë sot mbërritën në këtë aerodrom që ndodhet

Trafiku i drogës, ushtria vendos blloqe betoni në aerodromin e Lumalasit

Akuzat për trafik droge me avion kanë bërë që Forcat e Armatosura të bllokojnë me blloqe betoni edhe ish-pistën e aviacionit në fshatin Lumalas të Korçës. Ndonëse kjo fushë aviacioni

Çfarë po fshehin? Ushtria rrethon aerodromin e Gjadrit

Forcat e Armatosura kanë rrethuar pistën e aerodromit ushtarak të Gjadrit me qëllim ndalimin e uljes së avionëve. Ky veprim vjen pas publikimit të dokumentit të SHISH ku citohej se