Tag "bllookohen"

Bllokohen 9 ndërtime pa leje

Teksa ishin duke u ndërtuar pa leje, disa objekte në rrethet Tiranë, Lezhë, Mallakastër dhe Lushnjë, janë bllokuar nga forcat policore. Një masë kjo, e shoqëruar edhe me atë të