Tag "bllokojne rrugen"

Abuzimet e OSHEE, banorët e Melgushës bllokojnë rrugën nacionale

Nuk kanë të mbauar ankesat dhe pakënaqësitë që abonentët familjarë kanë ndaj Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Këto problem kanë bërë që banorët Melgushës në rrethin e Shkodrës të