Tag "bllokohe"

Serbët bllokojnë sërish rrugën në veri të Mitrovicës

Dhjetëra serbë kanë bllokuar sërish të premten në mëngjes rrugën për në thellësi të lagjes “Kroi i Vitakut” në veri të Mitrovicës, duke vendosur dhjetëra automjete private në rrugë dhe