Tag "bllokadës"

Apeli i PE-së: Kosova t’i japë fund ngërçit politik

Kreu i delegacionit të Parlamentit Evropian për Kosovën dhe Bosnje e Hecergovinën kroati Tonino Picula, ka deklaruar se Kosova duhet t’i japë sa më shpejtë fund bllokadës politike, pasi situata