Tag "bllohen rrjetet sociale"

Turqi, bllokohen “Facebook” dhe “Twitter”

Në Stamboll dhe në Turqi është raportuar se ka qenë e pamundur që përdoruesit të aksesohen në rrjetet sociale gjigante “Facebook” dhe “Twitter”. Kjo ka ndodhur ngaqë mediat nuk kanë