Tag "blindohen"

Terrorizmi, blindohen kufijtë me Greqinë dhe Maqedoninë

Rriten masat e sigurisë në pikat e kalimit kufitar të Qarkut të Korçës. Burimet thanë se në katër pikat kufitare që lidhin vendin tonë me Greqinë dhe Maqedoninë nga dita