Tag "blic"

Blic: Kosova do të anëtarësohet në OKB

BE planifikon anëtarësimin e Kosovës në OKB dhe organizatat e tjera ndërkombëtare. Mediat serbe vazhdojnë aludimet lidhur me nënshkrimin e marrëveshjes së obligueshme ndërkombëtare mes Prishtinës dhe Beogradit. Gazeta “Blic”

“Blic” i Serbisë: Po troket “Shqipëria e madhe”

Ngjarjet e fundit në Kumanovë kanë ngjallur edhe interesin e mediave serbe. Gazeta serbe “Blic”, e nis numirn e sotëm me një ilustrim të Shqipërisë së Madhe. Gazeta e ka

Durrës, Naço kryen inspektim blic në zyrën e Hipotekës

Ministri i Drejtësisë Nasip Naço, ka kryer një tjetër inspektim të rastësishëm, këtë herë në Zyrën e Hipotekës në Durrës, nga ku është njohur nga afër me shërbim dhe punën