Tag "Bletet"

Alarmi i madh, bletët po zhduken nga toka

Gjatë mbledhjes së pjalmit dhe të nektarit, bletët shtëpiake vizitojnë shumë bimë, e falë kësaj përzgjedhjeje të tyre luajnë një rol të madh në procesin riprodhues të bimëve, duke çuar

Në çfarë momenti të ditës bletët janë më të zgjuara

Në orët e para të mëngjesit bletët janë më të zgjuara në dallimin e aromave sesa në pjesët e tjera të ditës, ku rezultat vjen sipas një studimi të bërë.