Tag "blerta"

Historia e pabesueshme e Blertës: Të jetosh për 14 vite me gruan e bashkëshortit

Historia e Blertës është e denjë për një skenar telenovele. E rritur si një vajzë e lumtur dhe e shkolluar, pas martesës në Tetovë të Maqedonisë, jeta e saj u