Tag "blerjet"

Qeveria kundër blerjeve nga jashtë, Manjani përplaset me Ahmetajn

Ulet kufiri i patatueshëm për mallrat, të cilat do të blihen online nga interneti dhe mallrat për përdorim personal, apo familjar që vijnë nga jashtë me postë. Qeveria miratoi dje

Blerjet për festat e fundvitit kanë filluar por çmimet të kripura

Festat e fundvitit tashme jane kthyer tradite edhe per shqiptaret. Pema e krishtlindjes , dhe blerjet per Vitin e Ri kane filluar por cmimet nga viti ne vit behen te