Tag "blerjen"

Barcelona ka gabuar me blerjen e Neymar

9 milionë euro është gafa e Barcelonës që ka bërë ndaj organeve tatimore me blerjen e brazilianit Neymar, një process ky që përbën evasion fiskal. Burime hetimore bëjnë të ditur

Apple konfirmoi blerjen e kompanisë Beats

Apple konfirmoi të mërkurën që do të blejë kompanitë Beats Electronics dhe Beats Music për 3 miliardë dollarë. Apple i ka blerë këto dy kompani për 2.6 miliardë dollarë, dhe