Tag "blerja e votave"

Blerja e votave, LSI: PD vepron me dy standarte

Sekretari i Përgjithshëm i LSI­së Luan Rama ka sulmuar Patinë Demokratike lidhur me çështjen e blerjes së votave. “Zbatimi i ligjit dhe ballafaqimi i çdo qytetari me ligjin eshte standard