Tag "Blerja e kompanisë Nokia"

Blerja e kompanisë Nokia do të përfundojë më 25 prill

Microsoft njoftoi se në shtator të vitit të kaluar kishte në plan të blinte biznesin e pajisjeve dhe shërbimeve të Nokia-së, për një shumë prej 7.2 miliarda dollarësh. Në fillim