Tag "blerina zoto"

Skandali/ Denoncoi për rrogën, Klosi shkarkon diplomaten në OKB

Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi, ka shkarkuar eksperten tonë pranë Misionit të Republikës së Shqipërisë në Gjenevë, Blerina Zoto. Zoto e kishte marrë këtë detyrë në prill