Tag "blerim destani me qen"

Aktori Blerim Destani i apasjonuar pas uniformës ushtarake dhe rracës së qenve ilir

Aktori shqiptar Blerim Destani ka publikuar një fotografi me rroba ushtarake. Ai nuk ka shkuar për të kryer sherbimin ushtarak por uniformën e ka veshur pasi ai mund të jetë